… med familien


Poul: Pensionist, Forhenværende gymnasie- og teknikumlærer fysik og matematik, kemi, teknik. I fritiden  bådebygger, handyman, familiekok, og bridgespiller.

Else: Efterlønner, har tidligere arbejdet med it og processer – som bruger, kravstiller, designer, udvikler, projektleder. Oprindeligt en kort karriere som gymnasielærer. I fritiden korsang og bridge, hjemmesider.

Vi har sejlet sammen siden 1978, hvor vi startede i Piratjolle, siden har vi sejlet Drabant 22, Int. 806, H-båd, Fandango 32 og Seafinn 411.

Ind imellem har vi også været uden båd – eller med bådbyggeprojekt i haven. Her har vi bl. a. haft campingvogn.

Vi har det meste af tiden haft hus og have ved siden af.  På et tidspunkt blev det for meget og i 2005 solgte vi vores Fandango uden tanke om en ny båd. Men vi kunne ikke undvære vandet, så efter et par år begyndte vi at se på både, der også kunne være velegnede som bolig. I 2010 købte vi vores nuværende båd og i 2015 flyttede vi ombord.

Vi har to voksne børn, en svigersøn og to børnebørn, som har delt vores glæde ved ferier på vandet.

Bøger om langtursejlads er blevet slugt, og siden vi i 1979 fik den første bog af Troels Kløvedal, har vi som mange andre drømt om blå oceaner. Vi har dog måttet erkende at det ikke er nok at drømme, der skal mod, vilje og penge til. Vi har haft et par tilløb, men det er først lykkedes for os nu.