Bridge Club Mayda

Oktober – Februar

Vi har fundet et hyggeligt sted at spille bridge, Bridgeklub Mayda. Der er åbent hus mandag til torsdag fra 17-20, undervisningshold og masterbridge for eliten (dem hører vi ikke til!). Det er sprogligt en blandet skare, der tales mest katalansk, men ellers spansk, fransk og engelsk. Så nu er vi gået i skarp træning!

Klubben ledes af et venligt og gæstfrit par, Luc og Angi, der taler fint engelsk. Vi havde skrevet til klubben og havde også fået svar tilbage, der var dog lige et par ting vi var i tvivl om, så jeg ringede og talte med Luc. Han var lidt træt, de var lige kommet hjem fra Kina. Forretningsrejse tænkte jeg. Senere fandt jeg ud af, at de havde været til Bridge WM i Vuhan, hvor han havde spillet på holdet fra Guadeloupe. Så helt grønne er de ikke i bridge-sammenhæng 🙂

Spisning ved fødselsdagsturneringen. Luc med hvid skjorte og Angi med hvid urrem

Klublokalerne er i en lejlighed centralt i Barcelona. Der er en bar, hvor man kan købe diverse drikkevarer. Under spillet plejer bartenderen at gå en runde og byde på småkager.

Den følgende uge ville vi have været ind til centrum af Barcelona og spille bridge igen, men på grund af demonstrationer og voldelige uroligheder i byen i forbindelse med afsigelse af domme på 9-13 år til de politikere, der stod i spidsen for Cataloniens løsrivelsesforsøg i 2017, valgte vi at blive hjemme. Sidst i oktober kom vi dog igang igen.

Præmieoverrækkelse ved fødselsdagsturneringen

22. november havde klubben fødselsdag, så der var en hyggelig turnering med let spisning, som bartenderen stod for, og en skål i bobler.

Efter vores tur hjem i december, fortsatte vi med at spille i det nye år. Desværre sluttede det lidt brat, da Covid-19 meldte sin ankomst.

Alle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *