Langturs- og bobåd

Båden har ialt haft tre ejere, alle tre ejere har været en tur i Middelhavet med båden. Da den kun har en dybgang på 1.60 m (fuldt lastet), er den velegnet til at sejle igennem de franske floder og kanaler, men udenom er også en mulighed.

Den forrige ejer fik efter et survey at vide, at båden (efter ekstra undersøgelse af masten) kunne forsikres til en en tur over Atlanten, men drømmer du om jordomsejling, findes der bedre bådtyper. En Seafinn 411 er en motorsejler, der sejler rigtig fint med lidt slæk på skøderne. Den kan godt krydse, men modvind har vi næsten altid brugt motor + klodshalet storsejl, det giver en behagelig sejlads.

Båden er særdeles veludstyret med reservedele til motoren, så almindelige små reperationer kan klares på stedet (af dig selv, eller den lokale mekaniker).

Derudover har både det forrige ejerpar og vi brugt båden til beboelse. Her er den optimeret til max. tre personer, men til sommerferiebrug har den fungeret fint som sommerhus til 6-7 personer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *