Tilbage til Vliho – alene igen

30/7 21 – 19/8 21

Efter at have sat familien i land i Korfu Yacht Club, sejlede vi afsted mod Paxos, hvor vi gik ind i Lakka bugten, hvor der også var en lille havn. Vi fandt med lidt søgen et sted at kaste anker, hvor vi nogenlunde kunne svaje rundt sammen med de andre både, der var ganske tæt pakket i bugten. Men smukt var der også.

Næste morgen tog vi videre til Vliho bugten.

Søndag sejlede vi til Atheni bugten ved Meganisi. Der havde et stykke tid sivet hydraulikolie ud fra rorlejet i cockpittet og det var efterhånden blevet ret slemt. Poul havde ikke prøvet at rode med hydraulik før og var lidt usikker på selv at lave en reparation, så vi sejlede tilbage til Vliho og næste morgen tog vi jollen hen til værftet for at få en aftale om, at få en fra værftet med forstand på hydraulik til at kigge på det, og se om han kunne fikse det.

Vi kunne få plads ved jetty’en (en lille stump bro) om eftermiddagen og så ville den lokale motormand, som havde forstand på hydraulik, kigge på det.

Han kom sammen med en anden tirsdag formiddag og pillede ved det og satte en ny låsering på – nu var det fikset. Så sejlede vi en tur om i Rouda bugten og konstaterede, at lejet stadig var utæt. Retur igen, nu blev hele boksen taget ud og gennemgået, mod betaling af en formue og “trussel” om at, hvis den ikke var tæt skulle boksen skiftes. Vi turde ikke spørge til, hvad det ville koste! Den var ikke tæt. Men Pouls tro på motormandens hydraulikevner var efterhånden svundet ganske meget ind. Så han ville skille det ad selv senere. Det kunne der jo ikke ske så meget ved hvis den alligevel skulle skiftes.

Oven på prøvelserne sejlede vi til Atheni bugten på Meganisi og lå der nogle dage med snore i land. Efter vores prøvefortøjning i End Bay havde vi investeret i nogle gule flydefortøjninger, som de andre både brugte. De var betydeligt nemmere at styre i land, fordi de ikke gik til bunds og satte sig fast i klippesprækkerne. Derudover var de også nemmere at se for andre både, svømmere, SUP’er osv.

Og så var der håndbold i tv.

Vi plejede at købe 120 GB ad gangen for 50 €. De holdt godt en måned. Med Cosmotes sensommer tilbud kunne vi få ubegrænsede data i 60 dage + 120 GB oveni for 80€, så der skulle ses håndbold nu! Og omgivelserne var jo ikke at kimse ad (se øverste billede).

Efter nogle dage i Atheni valgte vi at gå til Palairos for at købe ind og få vand på.

Herefter sejlede vi til Abelaki bugten på Meganisi, hvor vi mødte nogle andre danske både, det var hyggeligt. Efter et par dage sejlede vi tilbage til Vliho bugten for at købe ind og få vand på ved værftet.

Alle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *