Termoruder III

Alle ruderne i styrehus og forskib er tidligere skiftet til termoruder, vi har nu valgt også at få skiftet koøjerne i agterskibet til termoruder lavet af Topwindows

Varmetabet fra de små koøjer berettiger ikke til en udskiftning af sunde koøjer, men komfort gevinsten er rigeligt (syntes vi 🤓) pengene værd, specielt er vi glade for ikke længere at skulle tørre dug af flere gange i døgnet. Samtidig fik vi skiftet et bestemt fast koøje til et, der kunne åbnes, hvilket længe har været et stort ønske.

Vi købte også kombinerede regnskjold/fluenet til alle de koøjer, der kan åbnes. De er nemme at montere og beskytter godt i regnfulde Danmark, så f. eks. vinduer på toilettet kan stå åbne om sommeren, uden at det regner ind. De begrænser luftmængden en del, til gengæld beskytter de også mod myg. Så længe det ikke er hårdt vejr, kan vi også have vinduer til at stå åbne under sejlads.

I modsætning til de store termoruder findes koøjerne i faste mål og kan monteres som selvbyg.  Du er velkommen til at ringe hvis du vil have lidt now how.

Se flere billeder nedenfor og bær over med den beskidte båd, som bærer præg af flere måneders sejlads på de europæiske floder

Alle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *