Termoruder II

Facebooktwitterredditpinterestmail

Ruderne i hovedkahytten var begyndt at være utætte, og revnet i plexiglasset, så det var ved at være tid til nye vinduer.

Og når vi var i gang, var vi enige om, at vi ville have ruder med rigtig glas.

Merprisen for at købe termoruder frem for enkeltlags ruder er ca 1/3, så når det er en bo-båd, dækker besparelsen i energiforbrug denne merpris for termoruder. Og vi slipper for kondens og forsatsrudebøvl.

Termoruderne er også denne gang lavet på bestilling af Topwindows

Før

Efter

 

Før havde vi to vinduer med isatte koøjer, der åbnede indad.

 

 

Dem fik vi erstattet af to vinduer, der åbner udad. Udover at de kan stå på klem, når det regner, har det også den fordel, at lysindfaldet er blevet større og udsynet bedre.

 

 

Til gengæld skal vi selvfølgelig passe på dem hvis de er åbne, når vi går forbi.

2 meninger om “Termoruder II”

 1. Kære Poul og Else. Sikken en fantastisk flot og dejlig båd i har. Tak fordi i deler ud af jeres erfaringer undervejs som Thistle bliver flottere og flottere.

  Min kæreste og jeg er selv på udkig efter en Sea Finn som bo båd og håber på at kunne sælge hus, møbler og hele molevitten indenfor de næste år. Vi finder meget inspiration i sådan som i har indrettet og renoveret.

  Hvis i nogensinde måtte beslutte jer for at lade Thistle sælge, og hun ikke allerede er lovet væk til andre bejlere, vil vi håbe vi må komme i betragtning. ?

  Tak for bloggen endnu engang, håber i vil fortsætte med at uploade og dele ud af jeres eventyr.

  Godt nytår.

  Med venlig hilsen
  Sebastian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *