Vliho bugten igen – opsætning af solpaneler

22/8 20 – 26/8 20

Efter at have nydt bugten om eftermiddagen, sejlede vi tilbage til Vliho, hvor vores nye ekstra solpaneler til anbringelse ovenpå solsejlet måske var kommet. Det var de så ikke, så de ville først komme mandag, så vi tog en slapperdag søndag og fik færdiggjort nye bagagenet, der kunne hænges op i salonen til al den bagage familien havde med, når de var på besøg.

Mandag var solpanelerne kommet, og vi fik dem hentet. Desværre var der store ledningskasser under bunden på dem, så vi blev enige om at lave huller i solsejlet til dem og trække ledninger på undersiden af solsejlet

Den forreste del af solsejlet blev pillet ned og planlægning og syning gik i gang. Ud over hullerne, skulle der sys små trekanter på oversiden til at putte solpanelernes hjørner i og burretape, hvis modpart så blev limet på solpanelerne. 

Poul var inde ved Nidri Marine og købe ledning og el-samlemuffer. Han  fik pengene tilbage for den ankerlanterne, der var kortsluttet.

Næste dag fortsatte arbejdet med solsejlet hele dagen. Endelig sidst på dagen var det klar til at blive sat op. Solpanelerne blev puttet i store plastposer, så burretapen ikke snappede før de lå på plads og med det rigtige bøj. Og så blev solsejlet monteret igen.

Vi fandt også vores mus (måske det alligevel var en rotte?). Der kom lidt “duft” i pantryet, som blev lokaliseret til under den nederste skuffe, hvor vi fandt musen død oven på vandtanken. På med handsker og ansigtsmaske og så blev den slatne mus samlet op og afleveret i land i en skraldespand, med håbet om at kattene ville lade den ligge. Endelig var det slut med at få alting bidt i stykker.

Onsdag skulle der så trækkes ledninger så vi også kunne få glæde af solpanelerne. Derudover blev der flyttet rundt på ting og sager, så der kunne blive plads til vores søn, Aksel, som skulle komme til Lefkada torsdag aften. Vi havde tænkt at tage af sted mod Lefkada onsdag, men arbejdet med solsejl og solpaneler tog så lang tid, at vi blev i Vliho bugten til torsdag.

Alle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *