Port Douglas

2/9 17 – 3/9 17

Vi kørte nordpå til en luksus campingplads lidt udenfor Port Douglas. Vi besluttede at købe to overnatninger med det samme, vi trængte til bare at slappe lidt af. Der var en flot pool og et stort legeområde med vandsjov og ruchebaner, og en stor hoppepude. Lige noget for Lærke, vores barnebarn på knapt 2 år.

Næste dag tog vi ind til Port Douglas, besøgte endnu et stort supermarked og kiggede lidt på havnen og de store turist- og privatyachts, der lå der. Vi overvejede en tur eller at leje en lille båd og sejle op ad floden selv, men opgav, vi skal også tænke lidt på budgettet.

I stedet kørte vi til en zoo, hvor de havde områdets planter og dyr, vi fik set koalaer og fodring af disse med friske eucalyptus skud,

struds, cassowary (regnskovsstruds), pelikaner og andre fugle,

Flyvende hunde

træ-kænguru, wallabees (små kænguruer)

og ikke mindst, krokodiller, både ferskvands (ufarlige for voksne) og saltvands. Hold da op, hvor var den ene af de to saltvandskrokodiller stor, det ville være MEGET usundt at møde den på flodbreden. Godt at skilte advarer os.

Ved siden af zoo var endnu et supermarked, og her lykkedes det at få den overgangsdims, vi manglede til vores vandslange. Og en flaske Yellow Tail Merlot, magen til dem vi er fan af i DK. De laves faktisk i det sydøstlige Australien, ikke så langt fra Sydney (australske afstandsmål).

Alle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *