Telefon og bredbånd

Internet er ikke let at undvære, vi havde set at Optus tilbød 14 GB for 4GB’s pris (150 kr) indtil starten af september. I supermarkedet kan man købe kuverter til forskellige priser med prepaid simkort, og bagefter vælge plan. I al naivitet forstod jeg det sådan, at man kunne vælge type også. Jeg burde have vidst bedre, der skulle have stået mobilt bredpånd på kuverten. Desuden kunne jeg ikke aktivere kortet uden en australsk adresse, og hotellets adresse duede ikke. Måske kunne de hjælpe i en Optusbutik?

Med aktivering ja (mod forevisning af pas), med ændring til bredbånd nej, så vi endte med et telefon simkort til 30 dages fri tale og sms i Australien + 3 GB data. + ekstra køb af mobilt bredbånd som oprindeligt planlagt.

I praksis var det en god ide med et australsk telefonnummer med fri tale, specielt fordi vi jo kører rundt på egen hånd. Vi har både haft brug for at ringe til campingpladser og til Apollo og værksted. Og med en minutpris i nærheden af en tier, hvis vi havde brugt vores danske telefoner, tjener SIM-kortet sig hurtigt ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *