Australien – here we come

26/8 17 – 27/8 17

Så kom vi afsted. Vi har styr på vaccinationer, internationale kørekort, visa, billetter, powerbanks og tæpper og puder, for hvordan mon det er at flyve så langt? 1½ time til Frankfurt, 12½ time til Singapore, 9 timer i Singapore og derefter 6 timer til Cairns. Vi er jo nødt til at sove undervejs. Og får man udleveret tæpper eller andet? Og hvad med strøm til den uundværlige underholdning?

Første step var togturen til Københavns lufthavn, afgang før middag fra Aarhus H.

Den forløb heldigvis uden problemer så vi havde god tid i lufthavnen. Det viste sig at være godt for to lidt rejsestressede mennesker, for det viste sig at check-in ikke virkede – et eller andet ved Pouls billet eller visa manglede. Så hen i Check-in supporten.Her fik Poul kun billetter til Singapore :o) Supporteren mente dog ikke det var noget problem, det skulle de nok fikse i Singapore… og bagagen blev jo tjekket ind hele vejen. I bagagekøen var damen der af samme opfattelse. Så vi tog en dyb indånding og tænkte at de forhåbentlig havde ret.

Vi fandt lidt italiensk frokost/aftensmad i lufthavnen, så vi ikke skulle gå sultne i seng, og endelig var det tid til at gå til gaten.

Første del var med Lufthansa til Frankfurt kl. lidt i 19.

Derefter med Singapore Airlines til Singapore kl 22. I gaten blev Poul kaldt op og så fik han den sidste manglende billet, puh ha. På turen var der både puder og tæpper, masser af underholdning på skærm i ryglænet foran og usb-stik til opladning. Snacks og drinks efter vi var kommet i luften, 3 retters dinner lidt senere, og vi kunne bare sige til, hvis vi manglede noget. Efterhånden faldt der ro over gemytterne, og vi fik noget søvn inden der blev serveret morgencomplet 1 1/2 time før Singapore.

Alle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *