Wetland

5/9 17 – 6/9 17

Vi kørte op over bjergkæden, der følger kysten, op til Atherton Tableland. Vi fandt en mere primitiv campingplads nær Atherton.

Vi er blevet anbefalet en app, der hedder WikiCamps. Den indeholder bl.a. Campingpladser og rastepladser med plads til vores autocamper, og kort kan downloades til offline brug. Den app har vi allerede brugt meget og den er så rigeligt alle pengene værd (48 kr).

På pladsen kan kun betales med kontanter, vi havde ikke nok, men det var ikke noget problem, vi kunne bare køre efter penge næste dag. Så vi nåede en skumringstur ned til floden bag campingpladsen, hvor vi så speedbådsbølger i vandspejlet. Det var næbdyr, der fouragerer.

Vi kunne ikke finde en plads hvor vi kunne nå et ledigt strømstik, men det er heller ikke nødvendigt, for vi skal bare lade op hver anden dag. Så vi nyder aftenen, sidder og læser lidt, Poul går i bad, lyset dæmpes kraftigt og så slår elektronikken fra og alt bliver sort! Intet virker, ikke engang køleskabet, som ellers har kørt på gas. Det kan ikke passe!

Næste morgen stod vi tidligt op for at se om vi kunne få flere glimt af næbdyrene. Det lykkedes Poul at få nogle fine billeder

og vi så også noget, vi tror må være en skilpadde.

Tilbage på pladsen fik vi flyttet bilen lidt, så vi kunne få strøm på, mens vi fik morgenmad.

Vi skaffede kontanter i den nærliggende by og kørte tilbage og betalte. Kontaktede Apollo som villle finde ud af noget og ringe tilbage.

Vi kørte til Herberton i nærheden. Byen er opstået efter opdagelse af en tin-åre i 1800-tallet og har en historisk landsby vi skulle se. Det er et sted i stil med Den Gamle By og Den Fynske Landsby. Der er en smule levendegørelse, men det meste består af huse fyldt med samlinger, ikke helt så interessant som miljøer.

Undervejs fandt vi ud af, at telefonen var udenfor dækning. Så tilbage ved bilen ringede vi til Apollo igen. De havde sendt en sms, som vi ikke havde modtaget, men vi fik adressen og telefonnummer på en Batteri Service 30 km mod nord. De målte på batteriet, det var umiddelbart fuldt opladt, så vi aftalte at monitorere det og fandt en campingplads i nærheden – med strøm! Vi startede uden og kl. 20.20 slog 12V igen fra.

Næste morgen kørte vi igen til Batteri Service. Vi ventede 10 min, i mellemtiden var alt ordnet med Apollo, nye batterier blev sat i, og vi sagde tak og kørte videre. Fin service.

Alle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *