Farvel Marselisborg

11/4 19

Udsejling fra Marselisborg Lystbådehavn

Vejrudsigten er studeret grundigt i mange dage – vi havde planlagt en uge på land, men vi kom i vandet igen efter 3 dage. Det gav mulighed for tidligere afgang, hvilket vejrudsigterne i høj grad billigede. DMI truede med Påskeøsten, og vi kan efterfølgende sige, at det ikke blev ved truslen.

Det med at fejre begivenheder er vi ikke altid så gode til, hvilket vi er blevet opmærksomme på et par gange. Og en 40 år gammel drøm, der nu realiseres er vel værd at fejre. Så tirsdag blev der indkaldt til farveløl og pølser torsdag sidst på eftermiddagen, og der er komnet mange og har ønsket god tur, hvilket vi sætter stor pris på. Det blev nogle rigtig gode timer.

Vi har også fået nogle gode og betænksomme gaver, hvoraf lige skal nævnes ”fødselsdagsposen” med servietter, flag og lagkagelys. Hvor køber man lige sådan nogle uden for Danmark? Ideen er hermed givet videre.

18.15 blev vi vinket ud af havnen af de tålmodige og eventyret er begyndt.

Alle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *