Rulleri, familie og gode venner

11/4 19 – 19/4 19

Sol og blankt vand i Tragten

Vinden havde været i det østlige hjørne flere dage, og selv om den lagde sig hen under aften stod der stadig noget sø, da vi sejlede ud fra Marselisborg. Sikke et rulleri. Selv om vi syntes skibet var gjort sejlklart måtte vi samle saltdåser op fra dørken. Vi savner vores sejl og master her på havet.

Heldigvis var der ikke langt til Hou og en havn for natten.

Tidligt op næste morgen for at udnytte et kortvarigt pust fra vest. Vi var så heldige at vi lå i et vindhul der fulgte os helt til Middelfart. Vi havde dårligt nok fortøjet før vi fik frisk vind fra øst igen.

I Middelfart fik vi besøg af børn og børnebørn som blev i 5 dage. Vi har været i Madsbyparken i Fredericia og har spist på restaurant Kitzchen, som ligger ved den gamle lillebæltsbro, hvor Karoline lå i gamle dage. Det er udmærket mad til betalbare priser og kan bestemt anbefales. Vi sejlede sammen til Assens, hvor vi har sagt farvel og på gensyn om 3-4 måneder.

Man må finde sit eget kighul

De næste dage har været helliget venner fra Fyn, som også lige skulle ses inden vi for alvor tager på eventyr.

Alle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *