Mittelandkanal fra Hannover til Dortmund-Ems-kanal

11/5 19 – 13/5 19

Kanalen krydser floden Weser, som løber ud ved Bremerhafen

Fredag: Vi har købt ind og er sejlet ud af havnen, så vi ikke skal betale flere havnepenge og har klagt os et kort stykke derfra for at vente på vores pakke, men ak – vores pakkeudfordringer vil ingen ende tage – nu har shoppen nægtet at modtage pakken, der skal åbenbart være en adresse. Vi skal mødes med Nico fra TOPwindows i Holland og vil spørge om han vil tage imod pakken for os. Men Pakken kan ikke videredirigeres ud af Tyskland, så nu bliver den sendt til DK og så håber vi at Sine eller Thomas vil sende den afsted igen.

Samtidig med at pakken blev afvist, blev vi kontaktet af kanal-politiet. Vi havde fortøjet til en bøjle over en stige, der ikke var beregnet til at fortøje til, så vi skulle venligst flytte os. Samtidig ville hun da også lige se bådens papirer. Heldigvis var der styr på disse, pænt sat i en mappe og forrest de to officielt lignende papirer fra FTLF. Hun nåede aldrig længere end til disse to, så vores første erfaringer er at de fungerer.

Det meste af tiden er kanalerne smukke, og der er fuglesang, masser af andefugle og lysegrønne træer. Og så hjælper det også med sol fra en skyfri himmel

Nu er det så de sidste kilometer af Mitteland kanal der forestår, vi har fået by nok for et par dage og vælger at fortøje i skovlignende områder med fuglesang og grønt.

Stierne langs kanalen bruges flittigt til rekreative formål
Der var kapsejlads i Dragebåd ved kanalen over Weser

Alle billeder

2 Replies to “Mittelandkanal fra Hannover til Dortmund-Ems-kanal”

 1. Hej Else og Poul
  Lige en lille hilsen fra dem med tasken i Aalborg, husker i?
  Vi kan se at i er godt på vej, det er vi også vi kommer dog vest fra, vi sejler ind på Seinen i morgen mod Paris,mon vi ses der om en uges tid eller måske senere nede i Frankrig.
  I kan følge lidt med på ireneogsteen.dk
  Steen

  1. Åh jo, og tak for sidst. Der går nok lidt længer inden vi når så langt, vi skal først til Utrect, ,hvor vi skal have nyt glas i vores tagluger og nye koøjer i agterskibet. Måske springer vi til gengæld Paris over. Det kunne være hyggeligt at støde ind i hinanden. Ind til da vil vi studere jeres hjemmeside?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *