Wilhelminakanaal, Zuid-Willemsvaart, Kanaal Wessem-Nederweert og Maas til Maastricht

3/6 19 – 4/6 19

Næste mål blev Maastricht, så vi fortsatte ad Wilhelminakanal der løb ud i Zuid-Willemsvaart. 

Sidst på eftermiddagen mødte vi en parkeringsplads efter en sluse og overvejede at standse der, men der gik en befærdet vej langs Zuid-Willemsvaart og selv om trafikken var aftaget lidt, kunne vi godt tænke os lidt mere ro. Det så på kortet ud til, at der var muligheder i kanalkrydset, der hvor Kanaal Wessem-Nederweert startede men der var kanalarbejde og store skibe, så der var ikke rigtig plads. Der var en gæstehavn lige før krydset, men vi var for store til at gå ind. Så vi fortsatte. Efter endnu en sluse var der faktisk lidt efter en parkeringsplads og klokken var efterhånden mange, så vi lagde os der for natten. Ret hurtigt konstaterede vi at der gik en motorvej langs kanalen, så man kan sige at det var fra asken til ilden. Nå, men vi hyggede os trods alt.

Det er ingen sag at finde vej, det er ligesom på motorvejen 🙂

Næste dag sejlede vi videre til Mastrict hvor vi fandt en P-plads i en afskærmning fra floden lige i centrum, der hvor turistbådene også går fra. Det viste sig at være fint i forhold til Wifi, da turistbådenes kontorbygning havde gæstewifi og det rakte fint over til os. Eneste problem – de slukker kl. 21 og tænder først næste morgen.

“Find Holger”…

Der er ikke strøm og vand, men vi klarer os uden. Der er heller ikke mulighed for at komme af med affald. De tyske p-pladser langs kanalerne har meget ofte affaldsspande, men ikke de hollandske. Her er det kun de rigtige lystbådehavne, der har affaldsspande.

Alle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *