Reparationer

På en langtursbåd er der altid noget der går i stykker, langturssejlads er fast arbejde, er der erfarene langturssejlere, der har udtalt og vi kan allerede tilslutte os koret.

Før starten var det elsystemet, der ikke helt kunne klare belastningen efter at vi har fået ekstra elradiatorer (bløde ledninger sammen med hårde dur ikke), under sejladsen smeltede sikringsboksen til bl.a. inverteren og i Mölln havde vi problemer med bovpropellen, det viste sig at være en løs forbindelse ved en møtrik, hvor boltens gevind var ødelagt.

Senest har køleskabet ”hakket” et par morgener, hvor vi ikke har haft landstrøm om natten. Først troede vi at det var ved at stå af (det er ellers kun 20 år gammelt J), men da det kørte næste aften og morgenen efter igen ikke rigtig ville starte, fik vi den ide, at det måske ikke fik spænding nok. Poul har nu skiftet ledninger til køleskabet og nu er vi spændte på hvordan det går næste gang vi ikke har strøm.

Godt med en ”handyman” ombord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *